Resultaten voor rotterdam thai massage

rotterdam thai massage
White Lotus.
Dit alles heeft niets met Thaise massage te maken en bij White Lotus distantiëren we ons van deze praktijken die de Thaise massage een slechte naam bezorgen in Nederland. White Lotus Traditional Thai Massage. Lange Kerkstraat 78 3111 NR Schiedam.
slotenmaker den haag
Khlay Zen Traditionele Thaise Massages.
Khlay Zen arrangement 4. 60 min nek, schouder, hoofd 60 min traditionele / olie massage. Khlay Zen arrangement 5. 60 min traditionele 60 min olie massage. PROBEER HET ZELF. Boek een afspraak. Khlay Zen Thaise Massagesalon Rotterdam. 3063 CC Rotterdam.
prince2 practitioner
Jalin Thai massage Rotterdam.
Welkom bij Jalin Thai Massage Rotterdam. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke Thaise massage. Onze massages stimuleren de bloedsomloop en verhelpen diverse klachten, u kunt hier van genieten in een heerlijke ontspannen Thaise sfeer. Copyright Jalin 2012 Schieweg 154c Rotterdam Tel: 06 81 44 35 24.
VPN
Fitsolution Massage Company Uw Massagesalon in Rotterdam!
Massage is het heelkundig behandelen van de spieren om zo de spanning en spierstijfheid te verminderen. Lichaamspakkingen geven het hele lichaam een opkikker. Deze speciale behandelingen verstevigen de huid en geven nieuwe energie. U kunt bij ons terecht voor verschillende arrangementen. Boek in Grand Hotel Ter Duin.: Boek nu: Rotterdam.
my thai spa.
Klik hier om de titel te bewerken. Klik hier om de tekst te bewerken. Klik hier om de titel te bewerken. Klik hier om de tekst te bewerken. My Thai Spa. Massage en Wellness. 3086LP Rotterdam vrij parkeren. Phone: 06-45827008, 010-2364835.
BremInspiration, Massagepraktijk Rotterdam Noord Blijdorp / Bergpolder.
Brem is een praktijk voor MASSAGE, HEALING en INZICHTCOACHING gevestigd te Rotterdam Noord Blijdorp/ Bergpolder. Er is een divers aanbod. De verschillende massagevormen de Wellness massage, de LomiLomi uit Hawaï, een stoelmassage, de Thaise voetreflex en onderbeen massage, de Japanse gelaatsmassage en de VitaRelax massage geven een diepe ontspanning en meer.
Page Not Found Miu-Miu Wellness.
Deze massage is met name geschikt voor mensen die vaak hoofdpijnen ervaren. Uw hoofdhuid haren en nek worden intensief gemasseerd. Op uw gezicht zullen verschillende, aanvankelijk pijnlijke punten, met vingerdruk gepuncteerd worden waardoor meridiaan lijnen heropend worden en er een betere balans komt in de verdeling van opgehoopte spanningen.
Korat Thai Massage Rotterdam Oozo.nl.
Overige dienstverlening n.e.g. De onderneming Korat Thai Massage is gevestigd op Strevelsweg 82A te Rotterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 66766257 en is gelegen in Vreewijk in de gemeente Rotterdam.
Traditionele Thaise Massage I Am Massage Rotterdam.
10.00 tot 21.00 uur. Ik behandel alleen op afspraak en bereikbaar op: 06 38 11 32 48. Telefoons zonder nummerherkenning worden niet opgenomen. Online afspraak maken. I am massage. Huub van den Brulestraat 12. 3065 PG Rotterdam. I Am Massage Rotterdam.
Workshop yoga massage Thai Hand Rotterdam Groupon.
Alle cursisten van Thai Hand ontvangen na voltooiing van hun traject een certificaat van ITM International Training Massage School in Chiang Mai, Noord-Thailand, erkend door de Thaise regering, het ministerie van Volksgezondheid en Onderwijs in Thailand. Maar de lessen volg je gewoon lekker dichtbij huis, in Rotterdam.

Contacteer ons