Zoeken naar thai massage duitsland

thai massage duitsland
Ontdek de Thaise Massage Reismagazine.
Voorafgaand aan de massage werden eerst mijn voeten en die van mijn drie collegas gewassen waarmee ik de massage kamer deelde. Met schone voeten stapte ik de massage kamer in waar op het matras een soort pyjama lag die ik moest aantrekken.
thai rotterdam
Beste Thai Massage en Spa van Noord Duitsland Reizigersbeoordelingen Su Wanyo Traditionelle Thai Massage Day Spa TripAdvisor.
21 september 2016 beoordeeld. Beste Thai Massage en Spa van Noord Duitsland. Ben al meer malen bij Su Wanyo Thai Massage en Spa geweest, zelfs tijdens doorreis, maar een 90 min massage is zeer aan te bevelen. Met gedegen vakkennis wordt de massage verricht!
wasmachine
Namtipthaimassage Traditionele Thaise Massage in Eindhoven.
Namtip Thai Massage Eindhoven. thaise massage in een ontspannen en sfeervolle omgeving. hoofd nek en schouder massage. Namtipthaimassage zit in Eindhoven in de wijk genderbeemd vlak bij het kastelenplein. Men kan hier terecht voor traditionele Thaise massage maar ook voor andere soorten massages.
bekende zangers
Beste Thaise Massage van Gelderland Massagesalon Anchalee.
Deze massage, waarbij gebruik gemaakt wordt van neutrale warme olie, zorgt voor lichamelijke maar vooral ook geestelijke ontspanning. De massage wordt gegeven tegen stress en vermoeidheid. Een combinatie van een Traditioneel Thaise Massage en een Ontspanningsmassage is de meest geboekte massage binnen Anchalee Massagesalon.
cth.be

Guiseppe op Changburi Traditional Thai Massage. Piet op Thaise massage. Fred op Pakjira Original Thaise Massage. Adressen van Chinese en Thaise Massage adressen in Duitsland In kaart gebracht per deelstaat, stad of plaats Met routebeschrijvingen en meer informatie. Privacy en Disclaimer.
Thantara Thai Spa Massage.
Thantara thai spa massage is het juiste adres voor.: Of gewoon eens heerlijk verwend worden. Hier vindt u al een Traditional Thai massage voor 35, per uur. Ik ben 7 dagen in de week geopend van 900: tot 2200: en ik werk op afspraak.
Home.
Zodoende heb ik echt belangstelling voor de op klachten gerichte massages gekregen en dus met veel passie cursussen gevolgd in Duitsland en Thailand. Waaronder een opleiding in het ziekenhuis en privé kliniek in Thailand met fysiotherapeuten in opleiding. Waardoor ik veel ervaring met patiënt behandeling heb gekregen. Dat was erg leerzame en leuke waardevolle ervaring. In 2017 heb ik examen tegen gekwalificeerde en gediplomeerde Thai holistische therapeuten in europa en Thailand van 70 mensen waarvan 22 mensen mogen toegelaat worden om de cursus te doen van Thai ministry of labour in Berlijn voor cursus Train" the trainer in holistic health promotion. Ik ben geslaagd en dus nu ben ik ook een trainer voor holistische massage therapeut.
Siam Thaise Massage in Arnhem en Nijmegen Massages Al vanaf 28.,
FIJNE KONINGSDAG Morgen zijn wij gesloten, maar vanaf zaterdag 28 april kun je bij ons weer vorstelijk genieten Team Siam Massage Arnhem Nijmegen Bekijk meer Bekijk minder. Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Plus Share on Linked In Share by Email.
Welkom bij Chantara.
Home Thai massage Thaise Maysa Limburg Neeroeteren Tantra Home Maysa Thaise Massage.
32 479 387 427. New opening hours Massagesalon. Monday to Sunday 1000: to 2200.: You can always stop by! Click here for the tr avel direction. to our Thai massagesalon. 3680 Neeroeteren Maaseik, Limburg, Belgium. 2018 Maysa Thaise Massage Alle rechten voorbehouden.

Contacteer ons