Resultaten voor massagesalon thai

massagesalon thai
Siam Thaise Massage in Arnhem en Nijmegen Massages Al vanaf 28.,
Thaise Massage in Nijmegen en Arnhem. Op zoek naar een heerlijk ontspannen moment na een zware werkdag? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Dat kan bij Siam Thaise Massage! Wij verzorgen diverse soorten massages van traditionele Thaise Massages tot moderne Hot Stone massages.
condensdroger

Thong Faa Thai Massage Antwerpen is een betrekkelijke nieuwe Thaise massagesalon in de Antwerpse Breydelstraat, waar meerdere vooral Chinese massagesalons zijn gevestigd. De salon bevindt meer. Bij Lotus Spa in Brussel kunt u ervoor kiezen om te ontspannen en te genieten van een therapeutische traditionele Thaise massage, een traditionele Balinese, ayurvedische, meer.
rijschool
Thaise massagesalon geopend in Wageningen Hoog en Laag.
Sala Thai Massage. Thaise massagesalon geopend in Wageningen. 30-04-2018, 1311: Lezersnieuws Melvin. Sinds februari 18 is er in Wageningen een traditioneel Thaise massagesalon geopend, genaamd Sala Thai Massage. Sala Thai Massage is gevestigd aan de Bergstraat 46, tegenover Hotel De Wereld.
slotenmaker amsterdam
Pakjira Original Thaise Massage Traditionele Original Thai Massage and spa.
welkom bij Pakjira thai massage. Welkom bij uw ontspannende reis naar het Thaise welzijn in Den Haag. Op de hoek van de gezellige Fahrenheitstraat kunt u een unieke ervaring beleven. Pakjira heeft een luxueuze massagesalon en spa geopend waarin u zich bij binnenkomst verwarmd voelt door de relaxte sfeer en de Thaise art de vivre.
massagesalon brugge
Sabai Tua Thai Massage.
Sabai Tua is een nette massagesalon en verricht GEEN erotische of intieme massages. Sabai Tua is gevestigd te Stadskanaal aan de Handelsstraat 4. Voor meer informatie belt u 06-28814239. Zin in een massage? Dan raden wij u aan een afspraak te maken! Sabai Tua Thai Massage Traditionele Thaise massage Handelsstraat 4 9501 ET Stadskanaal 06-28814239 KvK 54393051.
Massagesalons in Thailand: het blijft oppassen! Hier is Thailand.nl.
Oppassen met massagesalons in Thailand. Het komt er dus op neem dat je niet zomaar een massagesalon in Thailand kunt binnenlopen. Je kunt van tevoren beter even op internet kijken. Veel massagesalons hebben een website, ook de gewone Thaise massagesalon.
Chockdee Thaise massage in Tilburg.
Onze professionele en gecertificeerde masseuses helpen uw lijf te herstellen, ontspannen en versterken. Er zijn vier massages: de traditionele Thaise massage, oliemassage, kruidenstempelmassage en voetreflex massage. Na uw massage geniet u van vers fruit en een lekker drankje én gaat u als herboren naar huis.
Thai Orchidee Thaise Massage Naaldwijk.
Hygiëne hoort perfect te zijn in een massagesalon. Dat weten wij en daarom zijn onze Thaise masseuses zeer net en hygiënisch. Onze masseuses hebben de nodige diplomas. Onze Thaise masseuses zijn niet zomaar dames. Ze zijn gediplomeerd en beschikken over genoeg ervaring. Jij komt dus helemaal tot rust tijdens onze massages. Over onze massages. Massage is in de eerste plaats ontzettend lekker. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen. De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich weer herstelt. Even niet geven, maar alleen maar ontvangen. Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen. Dit alles doet veel goeds voor je immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt. Kom dus naar Thai Orchidee in Naaldwijk voor een échte ontspannende massage!

Delft Thai Eya massage. Eya Thaise massage PRAKTIJK aan HUIS. Health massage Tel: 0611647758. Goed te bereiken met openbaar vervoer Tram 1 en gratis parkeren. Klassieke Thaise massage. Den Haag Klassiekethai. Klassieke Thaise Massage heeft jarenlange ervaring in Amsterdam en is nu verhuisd naar Scheveningen. Wij hopen u hier spoedig te mogen ontvangen Graag van te meer. LemonGrass Health Massage. Den Haag admin. LemonGrass Health Massage is een professionele massagesalon met medisch gediplomeerde medewerksters in het centrum van Den Haag, met een grote variëteit op het gebied van meer.

Contacteer ons